2023. április 27., csütörtök

All- Star Blast – Tanuljunk meg 5 újabb trükköt! - Videóval

 


all_star_blast_5_trukk.jpg

Sziasztok!
Ma ismét az Ubisoft Bombermaniájával, azaz az All-Star Blast-al fogok foglalkozni.

Korábban már mutattam 4 saját fejlesztésű trükkömet, amelyet ha még nem ismersz itt olvashatsz róla: https://gamewithme.blog.hu/2021/08/30/all_star_blast_4_trukk_hogy_jobb_legyel_benne

A mai napon pedig 5 újabb trükköt mutatok meg! Lássuk is!

1. Trükk: Csípd el!
Mire jó ez a trükk:
Ez a trükk akkor nagyon hasznos, ha az ellenfeled alád vagy föléd rak egy bombát, de alattad, fölötted vagy melletted van egy fejlesztés amit fel szeretnél venni, de az ellenfél bombája pont felrobbantaná előled a fejlesztést.

Hogyan csináld a trükköt: Menj ahhoz a fejlesztéshez amit felszeretnél venni és éppen csak hozzáérve fordulj el, ha gyorsan hozzáérsz a fejlesztéshez, és visszafordulsz, akkor csak a hangját fogod hallani, hogy felvetted, Így igazából olyan a mozgási animáció mintha csak el csípdted volna a fejlesztést és már nem is vagy ott, éppen ezért adtam azt a nevet a trükkömnek, hogy „Csípd el!”

Mi kell ahhoz, hogy ezt a trükköt biztosan megtudd csinálni:
Igazából, ha nagyon röviden akarnék erre válaszolni, akkor azt mondanám, hogy jó reflex-ek szükségesek hozzá csak, de ez azért ebben a formában nem igaz, hiszen nem árt, ha van 2-3 csizma, ami mozgási sebességet ad a karakterednek.

2. Trükk: Megkerülés
Mire jó ez a trükk: Ezt igazából nem nagyon kell magyarázni, meg kell kerülni az ellenfeledet, úgy, hogy amerre megszeretnéd kerülni raksz egy bombát vagy fölé vagy alá, majd ezután vagy jobbra vagy balra megkerülöd és lerakod a második bombádat

3. Trükk: A csali
Mire jó ez a trükk:
Válasz: Mivel a nevében az is benne van, ez egy csali. Azt használjuk ki, hogy az All-Star Blast-ban a játékosok nagy többsége gyorsan fel akarja venni a legtöbb fejlesztés amit meglát. Ott hagysz egy fejlesztést a pályán, majd várod, hogy elinduljon rá és ha olyan szituációba kerülsz, hogy az ellenfeled csak egy oldalon tud kijönni onnan miután felvette bezárod a bombával.

4. Trükk: Drágám, add az életed!
Mire jó ez a trükk: Nagy meglepetést okoz!

Hogyan csináld a trükköt:

Az All-Star Blast-ban 2 db élettel kezdünk, de általában ezt a játékosok elfelejtik a játék hevében, és gyakran saját magukat robbantják fel, így ők lecsökkennek 1 életre, te felrobbantod magad, kihasználva, hogy neked még megvan mind a 2 életed, ő pedig meghal abban a robbanásban ami tőled csak 1 db életet vett el.


5. Trükk: Forgasd meg!
Mire jó ez a trükk: Ha jól csinálod, akkor az ellenfél saját magát szorítja a sarokba.

Hogyan csináld a trükköt:
Válassz egy sarkot, és NE RAKJ bombát, hanem várd meg amíg az ellenfeled rak egyet és zárd be, az animáció során a 2 karakter megfordul Te leszel felül az ellenfél pedig az alsó sarokban, így megforgattad és nálad az előny.

A trükköket itt láthatod tőlem videó formájában is:



A trükköket a videóban is abban a sorrendben láthatjátok, ahogy a cikkben is írva van, így könnyebben megtanulhatjátok!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad az év 1. cikkemet!

Ha nem szeretnél lemaradni a friss tartalmaimról, akkor IRATKOZZ FEL A YOUTUBE CSATORNÁMRA vagy CSATLAKOZZ A DISCORDON A SZERVEREMHEZ, vagy KÖVESS AZ INSTAGRAMON! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése